lauantai 18. maaliskuuta 2017

Tuliaisia sulhaselle Tallinnasta

Kävimme Tallinnassa mekonostoreissulla tammikussa tyttöporukalla ja mukaan tarttui mekon lisäksi jotain myös sulhaselle. En tajua miten en ole aikaisemmin kirjoittanut tästä hankinnasta mitään blogin puolelle! Johtunee ehkä siitä, että sulhasen muu hääpäivän look on vielä kokonaan auki, joten tuntui hassulta esitellä vain yhtä pientä yksityiskohtaa. Varmaan monen mielestä on myös hassua että tällainen hankinta on tehty ennen puvun hankkimista, mutta en voiut itselleni mitään!

boss kalvosinnapit sulhaselle

Ostin siis Tallinnasta Matiakselle tuliaisiksi Hugo Bossin kalvosinnapit. Ne sattuivat oikeastaan sattumalta silmään Stockalla ja olivat vieläpä tosi tuntuvassa alennuksessa ja siksi lähtivät mukaan sen suurempia miettimättä. Onneksi Matias tykkäsi myös itse kalvosinnappien tyylistä! Toki jos ne eivät jostain syystä sopisikaan muun hääpäivän puvun kanssa, niin pakkohan niitä ei ole hääpäivänä käyttää, tuleehan sitä muitakin juhlia!

kalvosinnapit sulhaselle

kalvosinnapit sulhaselle

Ollaan keskusteltu paljon Matiaksen kanssa hänen pukeutumisestaan ja siitä on muodostunut jo hyvä kuva. Olin itse saanut alunperin päähäni ajatuksen harmaasta puvusta ja onneksi myös Matias innostui siitä. Sen tarkempaa suunnitelmaa ei vielä kokonaisuudesta ole. Kevään aikana olisi nyt tarkoitus käydä pukuostoksilla sillä suunnitelmana on ostaa puku omaksi, jotta sitä voi käyttää myös tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti